ZALEN

TROUBADOUR ONDERSCHEID ZICH DOOR DE VELE ZALEN DIE ZIJ AANBIEDT:

.

DownTown

De kelder
.

.

Down Town is een prachtige zaal op de onderste verdieping van Troubadour. De muurschilderingen op de wanden in deze zaal neemt u mee naar een andere dementie vol kleur en plezier. LEES MEER
dt


Down Town is een prachtige zaal op de onderste verdieping van Troubadour. De muurschilderingen op de wanden in deze zaal neemt u mee naar een andere dementie vol kleur en plezier. In Down Town kunt u ook uw eigen verjaardags- bedrijfs- of ander feesten geven.


SONY DSC

SONY DSC

.

Vibez

Baganegrond
.

.

Vibez bevindt zich op begane grond van Troubadour en heeft in 2015 een hevige transformatie ondergaan. Vibez heeft een strakke , frisse en uitdagende look gekregen. CLICK FOR MORE
Vibez


Vibez bevindt zich op begane grond van Troubadour en heeft in 2015 een hevige transformatie ondergaan. Vibez heeft een strakke , frisse en uitdagende look gekregen.

Bij Vibez worden de lekkerste Urban & R&B deuntjes gedraaid


SONY DSC

SONY DSC


.

Steps & steps(39)

Eerste & tweede verdieping
.

.

Steps kunt u bezoeken op de eerste verdieping. Steps is een mooie ruime zaal waar u volop kunt genieten van de beats van de DJ.
Steps 39 Last but not least bevindt zich op de tweede verdieping Steps 39. In Steps 39 kunt u genieten van de gezellige sfeer die er heerst. Dit is de perfecte zaal om te loungen.
LEES MEER
steps


Steps kunt u bezoeken op de eerste verdieping. Steps is een mooie ruime zaal waar u volop kunt genieten van de beats van de DJ.

Steps 39 Last but not least bevindt zich op de eerste verdieping Steps 39. In Steps 39 kunt u genieten van de gezellige sfeer die er heerst. Dit is de perfecte zaal om te loungen.


SONY DSC

SONY DSC


OVER ONS

DE TROUBADOUR
Met trots mag er gezegd worden dat ‘Troubadour’ al sinds 1977 bestaat en daarmee één van de oudste en vertrouwdste uitgaansgelegenheden van Groningen is. Wat is begonnen als een jazz-hotspot en een plek voor nieuwe bandjes ontstond er ‘het eerste Groninger Swingtij’. In de jaren 80 werd er binnen deze bruisende tent de nadruk gelegd op popmuziek. Wekelijks vonden er optredens plaats met onder andere nationale acts. Eind jaren 80 werd er ruimte gemaakt voor DJ’s en nieuwe muziekstijlen.

De totale oppervlakte van ‘Troubadour’ is begonnen met slechts de helft van de nu bekende ‘begane grond’ zaal. Door het grote succes heeft ‘Troubadour’ zich uitgebreid tot een horecagelegenheid met maar liefst 5 verdiepingen, waarvan 4 verdiepingen zijn omgetoverd tot diverse dancingbars.

‘Troubadour’ onderscheidt zich door de vele zalen die aanwezig zijn in het pand. Hierdoor maakt ‘Troubadour’ het mogelijk om onder het genot van een drankje te genieten van uw favoriete muziek, ‘voor ieder wat wils’.

overons

ARRANGEMENTEN

BENT U OPZOEK NAAR EEN LOCATIE VOOR UW BEDRIJFSFEEST, VERJAARDAGSFEEST OF VRIJGEZELLENFEEST DAN BENT U BIJ TROUBADOUR AAN HET JUISTE ADRES!

ZAALVERHUUR

Op de unieke locatie waar troubadour gevestigd is zijn er veel mogelijkheden om de ruimte op elke mogelijke manier optimaal te gebruiken

CONTACT

VRIJGEZELLENFEEST

Wil jij of je vriend/vriendin een laatste avond als vrijgezel? Een nacht vol te gekke herinneringen en waar je nog lang over na praat.

CONTACT

BEDRIJFSFEEST

Voor uw bedrijfsfeest bent u bij Troubadour aan het juiste adres. Binnen of buiten onze openingstijden kunt u het bij ons regelen.

CONTACT

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!

NEEM DAARVOOR CONTACT MET ONS OP

CONTACT

AGENDA

DE AGENDA VAN TROUBADOUR WORDT WEKELIJKS VERVERST
HOU DEZE DAAROM GOED IN DE GATEN

DATETITLELOCATIONVENUETICKETS

FOTO'S

Terug

CONTACT

CONTACT GEGEVENS

Wilt u contact opnemen met de organisatie van Troubadour Groningen Of meer weten over de mogelijkheden bij Troubadour? Neem dan gerust contact op met ons:

adresgegevens
Peperstraat 19, 9711 PC Groningen
Telefoonnummer:
(050) 313 2690
OF STUUR ONS EEN BERICHT
[contact-form-7 404 "Not Found"]